Антибактеріальна обробка салону автомобіля - Озоном
Антибактеріальна обробка Озоном Renault

   Ми турбуємось про здоров'я кожного клієнта! Тому персонал сервісу використовує індивідуальний захист та  пропонуємо клієнтам сервісу провести антибактеріальну обробку салону автомобіля методом Озонації повітря*

   Єдиний спосіб позбутися від будь-яких бактерій та запахів, які вони виділяють, раз і назавжди - дезінфекція салону озоном.

   Озон - це газ, який утворюється в повітрі під час грози і володіє сильним окислювальним, знезаражувальним і дезинфікуючим ефектом.

   Генератор озону (озонатор, озоногенератори) - це система, яка призначена для промислового електросинтезу озону з кисню, що міститься в повітрі приміщення, в якому розміщено обладнання. Суть його роботи полягає в створенні великої кількості електророзрядів на поверхні спеціальної лампи. За допомогою такого пристрою можна не просто замаскувати неприємний запах, а й повністю знищити його джерело - бактерії. Озоногенератор бореться з усіма видами цвілі та грибків, ефективно усуває запах з кондиціонера, та здатний впоратися з будь-яким «ароматом» та бактеріями в салоні автомобіля за пару годин.

 

  *При умові заїзду на сервіс виключно з ціллю скористатись послугою антибактеріальної обробки салону автомобіля Озоном вартість становитиме 220 грн. В інших випадках (при сервісному обслуговуванні, плановому ТО) послуга входе в регламент робіт сервісної станції по вартості 1 грн., за згодою клієнта.

Обрати для себе зручний час запису на сервісну послугу можливо тут:

Або зверніться за телефоном: +380670097517

Довіряй своє авто професіоналам Renault.