ПОЗАШЛЯХОВИК RENAULT DUSTER З КОРОБКОЮ EDC ВЖЕ В УКРАЇНІ

В офіційних дилерських центрах Renault вже доступний позашляховик Duster з добре відомим і популярним в Україні дизельним двигуном Renault об'ємом 1,5 л (110 к.с.) і коробкою EDC.

Автомобіль Renault Duster - кросовер, який впевнено проходить найрізноманітніші випробування в найбільш екстремальних умовах завдяки компактним розмірам та невеликій вазі кузова. Він з легкістю долає особливості рельєфу в лісі або в полі, але в той же час, за рахунок динамічного дизайну, гармонійно виглядає в міському пейзажі.

Для більшого задоволення від керування тепер Renault Duster можна придбати з автоматичною 6-ступінчастою роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням EDC (з електроприводом). Така коробка забезпечує швидке і плавне перемикання передач, без ривків і втрати прискорення, а витрата палива порівнювана з механічною коробкою передач.

В залежності від комплектації представлено дві версії Duster EDC з дизельним двигуном 1,5 л і потужністю 110 к.с.

Версія, створена на базі рівня обладнання Expression включає в себе:

· передні бічні подушки безпеки;

· датчик нагадування про непристебнутий ремінь водія і переднього пасажира;

· ESP (система курсової стійкості);

· систему автоматичної зупинки і запуску двигуна (STOP AND START).

 

В якості опції доступні:

· круїз контроль;

· протитуманні фари;

· мультимедійна навігаційна система MediaNAV;

· задній парктронік + камера заднього виду;

· підігрів передніх сидінь;

· пакет KOZAK (захист колісних арок і молдинги);

· фарба металік.

Друга версія Duster з подвійним зчепленням EDC створена на базі рівня обладнання Privilege і додатково оснащена системою курсової стійкості ESP, а також системою автоматичної зупинки і запуску двигуна (STOP AND START).

Опційно цю версію Duster можна укомплектувати:

· круїз-контролем;

· заднім парктроніком;

· заднім парктроніком + камерою заднього виду;

· задніми електросклопідйомниками;

· опліткою керма "Soft Feel";

· шкіряною оббивкою сидінь;

· пакетом "LOOK": легкосплавні диски 16 дюймів + леєрах сріблястого кольору + накладки темно-сірого кольору на дзеркала заднього виду + декоративна накладка на вихлопну трубу;

· пакетом KOZAK (захист колісних арок і молдинги);

· фарбою металік.

Знайомтеся з новими версіями Duster з автоматичною 6-ступінчастою роботизованою коробкою передач і подвійним зчепленням EDC в офіційній дилерській мережі Renault https://www.renault.ua/dealers.html.

Renault Duster. Я люблю пригоди!

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.