RENAULT DUSTER - КРОСОВЕР 2019 РОКУ В УКРАЇНІ

Відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу "Автомобіль 2019 року в Україні", де бренд Renault став володарем 2-х нагород: •	Бестселер Renault Duster отримав головну нагороду конкурсу «Кросовер 2019 року в Україні» •	Бренд Renault став «Абсолютним лідером продажів в Україні».  12 лютого в Києві відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Автомобіль 2019 року в Україні» який проводиться щорічно з 2001 р. В цьому році в конкурсі були визначені два головні переможці - "Легковий автомобіль року" і "Кросовер року".  Краще авто року в Україні обирали за підсумками голосування громадського та журналістського журі. У голосуванні взяли участь 46 тис. українців і 28 автомобільних журналістів з провідних ЗМІ.   Бестселер Renault Duster завоював один із найголовніших титулів конкурсу «Кросовер 2019 року в Україні», випередивши інших відомих конкурентів.  Renault Duster - не просто легендарний кросовер, це бестселер на українському ринку: №1 в сегменті кросоверів, №1 на автомобільному ринку України1. З моменту дебюту в 2010 році модель Duster підкорила своєю надійністю і функціональністю більше 17 600 українців. Надійний Renault Duster приємно дивує своїх власників унікальними позашляховими якостями, технологічністю і комфортом.  Свою практичність Renault Duster демонструє на складних ділянках дороги, які долає з упевненістю. А новий дизайн популярного кросовера чудово поєднується з міськими пейзажами і привертає увагу перехожих.  Нагадуємо, що в лютому придбати Renault Duster стало ще вигідніше. Ціна на бестселер стартує від 413 900 грн, а акційні умови2 дають можливість: •	 заощадити 15 000 грн3 при купівлі кросовера з економним дизельним двигуном Renault 1.5 dCi 110 (з механічною чи автоматичною (EDC) коробкою передач); •	заощадити ще 15 000 грн (разом 30 000 грн) при купівлі бестселера Duster за кредитною програмою «Renault Бонус»4 від Renault Фінанс;  •	отримати подарунок від Renault у вигляді комплекту якісних зимових шин Nordman від NokianTyres5.  Більше інформації про Renault Duster: https://ru.renault.ua/vehicles/passenger/all-new-duster.html  Віртуальний шоу рум Renault Duster: https://youtu.be/4XwLmv1Sj1Q  Крім перемоги Duster, бренд Renault отримав нагороду «Абсолютний лідер продажів в Україні», що ще раз підтверджує успіх бренду серед громадського і журналістського журі.  4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованої дилерської мережі.

Відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу "Автомобіль 2019 року в Україні", де бренд Renault став володарем 2-х нагород:

  • Бестселер Renault Duster отримав головну нагороду конкурсу «Кросовер 2019 року в Україні»
  • Бренд Renault став «Абсолютним лідером продажів в Україні».

12 лютого в Києві відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу «Автомобіль 2019 року в Україні» який проводиться щорічно з 2001 р. В цьому році в конкурсі були визначені два головні переможці - "Легковий автомобіль року" і "Кросовер року".

Краще авто року в Україні обирали за підсумками голосування громадського та журналістського журі. У голосуванні взяли участь 46 тис. українців і 28 автомобільних журналістів з провідних ЗМІ.

Бестселер Renault Duster завоював один із найголовніших титулів конкурсу «Кросовер 2019 року в Україні», випередивши інших відомих конкурентів.

Renault Duster - не просто легендарний кросовер, це бестселер на українському ринку: №1 в сегменті кросоверів, №1 на автомобільному ринку України1. З моменту дебюту в 2010 році модель Duster підкорила своєю надійністю і функціональністю більше 17 600 українців. Надійний Renault Duster приємно дивує своїх власників унікальними позашляховими якостями, технологічністю і комфортом.

Свою практичність Renault Duster демонструє на складних ділянках дороги, які долає з упевненістю. А новий дизайн популярного кросовера чудово поєднується з міськими пейзажами і привертає увагу перехожих.

Нагадуємо, що в лютому придбати Renault Duster стало ще вигідніше. Ціна на бестселер стартує від 413 900 грна акційні умови2 дають можливість:

· заощадити 15 000 грн3 при купівлі кросовера з економним дизельним двигуном Renault 1.5 dCi 110 (з механічною чи автоматичною (EDC) коробкою передач);

· заощадити ще 15 000 грн (разом 30 000 грн) при купівлі бестселера Duster за кредитною програмою «Renault Бонус»4 від Renault Фінанс;

· отримати подарунок від Renault у вигляді комплекту якісних зимових шин Nordman від NokianTyres5.

Більше інформації про Renault Duster:

https://ru.renault.ua/vehicles/passenger/all-new-duster.html

Віртуальний шоу рум Renault Duster: https://youtu.be/4XwLmv1Sj1Q

Крім перемоги Duster, бренд Renault отримав нагороду «Абсолютний лідер продажів в Україні», що ще раз підтверджує успіх бренду серед громадського і журналістського журі.

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс і кваліфікованої дилерської мережі.